En sækkestol er et virkelig fedt sted at slænge sig

Kender du også det med, at det slet ikke fungere at tage den med ro i en køkkenstol?
Du prøver så at se, om det kan fungere i sofaen, men det er bare heller ikke det samme.
Til sidste bevæger du dig over i lænestolen, da du tænker, at det kan være et lille helle, hvor du kan slappe af for dig selv, men af en eller anden grund, så fungerer det bare heller ikke, selvom det plejer at gøre det.
Dog vil du ikke bevæge dig ind i sengen, for så ender du bare med at falde i søvn og sove for længe, og så kan du ikke sove i nat.
Du vil gerne hvile dig lidt, men du vil trods alt ikke falde i søvn.
Så kigger du ovre i hjørnet på noget, som det ellers er børnene, der mest bruger, men du tænker, at det måske også kan virke for dig: Deres sækkestol.

Måske er sækkestolen bare den rette løsning

Egentlig bruger de den som en gamer sækkestol, men du har også set dem slappe af i den med deres elektroniske legetøj af anden art, hvor de ikke gamer, og nogle gange kunne du da også se, at de endte med at døse lidt hen.
Faktisk er du glad, når du kan se, at de vil sætte sig i deres sækkestol, for så ved du, at der kommer til at være i hjemmet.
Nu er børnene ikke hjemme, og der går nok lang tid, før de kommer hjem, så du kan da se, om det ikke skulle være noget, der ikke også kunne virke for dig.
Og du finder dig da også hurtigt til rette i den og kan mærke, hvor det er, at børnene så godt kan lide at slappe af i den, om de er vågne eller sover.
Det kommer til at fungere så godt for dig, at du tænker, du skal prøve det af igen en anden gang, hvor de ikke er hjemme.
Måske ville det endda være bedst, hvis du kunne få din egen, så du ikke skulle dele den med børnene.
Godt nok er en sækkestol mest lavet til børn, men hvem siger ikke, at voksne ikke også må bruge dem, hvis der findes sådan nogle til en.