Fashion til kvinder

Jeg har tit undret mig over, hvorfor man som ældre absolut skal klæde sig som en gammel kone. Det behøver man nemlig slet ikke – jeg selv, kan godt lide at klæde mig ungdommeligt, og jeg kan rigtig godt lide at følge moden, måske ikke lige med det samme, men når jeg har vænnet mig lidt til den. Der er selvfølgelig forskel på om det er en hoodie, som jeg også elsker at rende rundt i, eller om det er en blomstret kjole – nu er jeg nok mest til lange bukser, og render ofte rundt i cowboy bukser. Det giver mig så også den frihed, at jeg kan blande alle de bluser jeg elsker sammen med mine bukser. Rows.dk har netop tilføjet en kategori der hedder Dame tøj, og det er jeg rigtig glad for, da både priser og kvalitet er i top.

Dame hoodie

Er den ikke bare skøn den rosa farve, og så er den også en rigtig dame eller pige hoodie. Hos Rows kan man også købe disse hoodies, og man bliver også fristet til at lægge mere end bare den ene ting i kurven, når man shopper der. Udover disse hoodies, er der også en blomstret Ella skjorte, som står øverst på mit næste køb, og når først skjorten er lagt i kurven, så skal der selvfølgelig også lige lidt accessories til, og her findes der alt fra strømper til huer til smykker og hvad man nu ellers kan kombinere sådan en skjorte med, så det ser godt ud.