Vi fører fede herreure

Når man mangler et ur eller ens ur er gået i stykker må det være på tide at anskaffe et ur. Vi kender til armbåndsur herre, og har et pænt udvalg af disse ure. Vi fører ure til mænd tilbud, og henviser til vores hjemmeside hvor man kan se hvilke af urene der er på tilbud. Hos ur-specialist.dk har vi mange fede herreure, så der er noget for enhver smag. Man kan finde et fedt herreur ved os. Vi fører mange kendte mærker som eks. Seiko, Hugo Boss, Tommy Hilfiger og Pulsar. Dvs. vi fører ure til mange forskellige formål . Lige fra almindelige armbåndsure, sporty armbåndsure med mere. Når man tænker på ur mand er det jo forskelligt hvilket design man ønsker på selve uret. Hos https://www.ur-specialist.dk/herreure kan vi hjælpe med at finde lige det ur man har brug for.

Vi fører også Seiko

Seiko har produceret ure siden 1851 og er således en traditionsrig ur producent. De startede med at producere mekaniske ure. Seiko er mest kendt for deres kvartsarmbåndsur der blev opfundet i 1968. Derudover er Seiko også kendt for at lave kvalitets dykkerure for under vand kan det også være nødvendigt at følge med tiden. De udvikler, designer og producerer alt i in-house.

Vi fører ligeledes et bredt udvalg af dameure, armbåndsure og nye ure så det er bare med at kigge på vores webshop. Her kan man i ro og mag 24 timer i døgnet kigge og købe vores ure. På vores hjemmeside kan man se en liste med forhandlere af vores ure, og et kort der visuelt viser forhandlerne. Der er ligeledes interessante artikler om ure som indeholder mere uddybende info.

Man kan altid kontakte os på mail eller telefon, såfremt man har spørgsmål til vores ure eller til en specifik ordre. Vi samler helst på tilfredse kunder, hvorfor det er vigtigt at vi løbende modtager feedback på jeres oplevelse i vores webshop. Vi glæder os til at se jer på ur-specialist.dk.