Lagerplads til leje

Det er ikke kun store haller der har lagerplads til leje, der findes også virksomheder der udlejer containere til lager opbevaring, af alle slags ting. De fleste af os kender nok mest til dem der hvor man kan leje et rum, hvor man kan sætte sine ting ind i. Min datter havde en container udenfor sin hoveddør, som hun havde lejet til opbevaring af de ting de endnu ikke vidste om de fik brug for igen eller ej. Lagertilleje.dk, har store containere man kan leje, hvis man har brug for rigtig mange ting til opbevaring i kort eller længere tid. De ligner de her store skibs containere, men de er ikke helt så beskidte og rustne, som dem man ser på diverse havne.

Opbevaring af diverse ting, er ikke alle der selv har plads til det – så her er der en mulighed for at komme af med de ting man ikke bruger, men ikke er klar til at smide ud endnu. Jeg kunne endda forestille mig, at man kunne lave en sådan container om til en bolig, så kunne man flytte sin bolig rundt i hele verdenen, det er da smart. Nå, spøg til side – det er jo ikke en bolig jeg søger, men lagerplads til alle mine ting, når nu jeg skal til Australien i et til to år, og ikke lige har lyst til at betale for en lejlighed der står tom. Så er jeg sikker på at en container som lagerplads er meget billigere.