Smykker til kvinder går bare aldrig af mode!

Har du kvajet dig?
Skal damen have en sød gave?
Kan du lide at forkæle din bedre halvdel?
Ved du ikke, hvad du skal give?
smykker til kvinder er mere eller mindre altid den rigtige løsning: Det er næsten som at give penge, for selv hvis smykket ikke helt passer, så kan det byttes til noget andet, men vedkommende kan også bestemme sig for at beholde smykket, fordi det trods alt er dig, der har udvalgt det, og det siger noget om, hvordan du gerne vil have, at hun skal se ud.
Smykker viser hengivenhed, og det er jo med den slags, at man bliver forlovet og givet, men man kan også give smykker, uden der behøver være en særlig anledning, men det bliver stort set altid modtaget vel.
Det er ikke som at give tøj, hvor man så kan komme til at vælge den forkerte størrelse eller farve, hvilket ikke falder i god jord, men som sagt er smykker næsten som penge, for hvis den er helt gal, så kan man altid få refunderet pengene, men modtageren ved også godt, at det er dårlig stil at gøre, så det er bedre at bytte smykket til et andet.

Det er altid et hit at give smykker

Desuden er smykker også noget, der er af høj værdi, og sådan skal det også være, så de placerer sig i en kategori for sig, hvor man godt ved, at man bruger tid og omtanke på at vælge det rigtige smykke, for det kan blive en bekostelig affære – og sådan skal det gerne være, så man viser, at man gider bruge så mange penge på ens udkårne.
Hvis man støder på billige smykker af god kvalitet, så bør man næsten ofre sig og give nogle flere smykker i samme omgang, så der er noget til halsen, fingrene, håndleddene og alle andre steder.
Så hvis man nogensinde er i tvivl om, hvad der skal gives, så er det sjældent forkert at kigge i retning af smykker, for hvem kan ikke lide smykker, når det kommer til stykket?
De fleste kvinder kan i hvert fald lide den slags.