Tapaskasse fra Spanien

Hvis man er ny indenfor det at spise Tapas, så kan man få det der hedder en Tapas prøvekasse fra fromspainwithlove.dk – den giver en et god indsigt i hvad tapas fra Spanien egentligt er. Er man som jeg, mere garvet i at spise Tapas fordi jeg har rejst så meget som jeg har i Spanien og lignende lande – så ved man jo allerede hvad det er – og hvad det er man går efter. Det jeg godt kan lide hos from spain with love er, at de har det man kalder tilfredshedsgaranti – hvilket betyder, at man kan få sine penge retur, hvis ens forventning ikke er blevet indfriet. Samtidig med at man får disse madkasser, findes der inspirerende opskrifter til, hvad man kan lave af forskellige slags tapas. Hvem tænker lige på at Rejer i hvidløg hører på et tapas bord – det var noget af det jeg tog til mig – da jeg elsker både rejer og hvidløg.

Tapas er ikke kun kød

Jeg har selv haft fået en fiske tapas menu serveret – og det er jo noget helt andet, men den kan man jo selv lave hvis man lige ønsker lidt afveksling. Men for at vende tilbage til den Spanske Tapas fra Spanien, så er det mest det forskellige tørrede kød man får leveret sammen med tilbehør i de tapas kasser fra fromspainwithlove.dk – og dem kan jeg bestemt kun tale varmt om, kødet kan holde sig længe, og smager nøjagtig som om man lige træder ind på en spansk restaurant fra gaden.