Tapasspecialiteter From Spain with love

Tapas og spansk mad, det er lige det jeg gerne vil kunne lave og servere når jeg har gæster – det ser rigtig lækkert ud, når det er anrettet som de gør i Spanien, og så ser det faktisk også meget nemt ud af lave. Nu skal man selvfølgelig ikke lige lade sig narre, for så kommer diverse indkøb til de spanske tapas tallerkener, og det er straks lidt mere udfordrende, med mindre man som jeg får det leveret lige til døren, fra From spain with love. Så bliver det nemt – og ikke alene får man diverse ting der hører til en ægte spansk tapas, men man får også dejlige opskrifter med. I vores familie får vi gerne leveret en gang tapas hver anden måned, så bliver vil heller ikke trætte af det – men der er virkelig mange forskellige slags tapas derfra.

Paella med blæksprutter og muslinger fra Spanien

Det er nok min yndlingsret, at spise Paella når jeg er i Spanien, men når nu jeg også kan få det herhjemme, så er det jo dejlige at jeg kan få opskriften fra fromspainwithlove.dk – skøn og original opskrift, og så kommer den til at smage nøjagtig som den vi fik i Spanien. Vi har også fået et par af deres Tapas kasser, med forskellige slags Tapas – og det smager himmelsk, men som de siger, så er de også omgivet af eksperter på området. Vi får gerne forskellige, og er endnu ikke blevet skuffet over det vi har fået leveret. Så stor tak til Line & Henrik