Facebook annoncering med adhelp.dk

Der kommer mere og mere annoncering på både Facebook og instagram – da jeg opdagede dette, tænkte jeg at det skal jeg da også med på, for jeg vidste jo at mange i min omgangskreds var på både Facebook og instagram – og hvis de er der, er der også en masse andre potentielle kunder derinde. Det fik mig til at kontakte adhelp.dk og få dem til at markedsføre mig på disse medier. Det er noget jeg aldrig har fortrudt jeg har gjort – for som adhelp selv siger – lad resultaterne tale for sig selv – så kan jeg kun tilslutte mig denne udtalelse, for der kom hurtigt en vækst i min forretning, en vækst der overstiger den udgift jeg har til adhelp.dk for deres ydelse og hjælp med min markedsføring på Facebook og Instagram.

Facebook bureau og marketing

Det at adhelp.dk fik vores facebook annoncering op at køre – var genialt. Det kører bare, og vi vækster takket være deres indsats – så de kan noget som vi andre ikke kan. Billedet er et symbol på vores vækst efter markedsføringen på Facebook og Instagram. Jeg kan kun varmt anbefale adhelp.dk, de er dygtige og effektive, kunde minded og ved hvad de har med at gøre. Dertil kommer at de også kunne forklare mig hvad det var der skulle til før tingene kom op at køre. Jeg har kun god grund til at være tilfreds med det arbejde der er udført og bliver udført lige for tiden. Prisen er rimelig og det er et professionelt arbejde der er udført.