Hundebeklædning

Sørg for, at din hund kan holde varmen

Selvom vi bor i Danmark, hvor klimaet ikke er ekstremt, kan en rigtig kold vinterdag være lige så ubehagelig for din hund som for dig. Tænk over, at du pakker dig ind i jakker og store støvler, hvor imod din hund kun har sin pels og poter. For de små hunde eller hunde med sarte poter giver hunde beklædning virkelig god mening.

Giv den lille hund eller hvalpen sokker på

De små poter kan være ekstra udsat, når det er meget koldt udenfor. Og det er der jo ingenting at sige til. At gå på frossen jord eller asfalt er ikke sjovt for nogen, heller ikke vores hunde. Især er hvalpe ekstra udsat, fordi de ikke er vant til det danske omskiftelig vejr. Til de hunde, der kan være ekstra udsat en kold dag, kan du på designforpets.dk få rigtig gode sokker til hunden. De findes i forskellige farver og designs, og de har oftest gummibelægning, så hunden ikke glider på gulve eller andet. Det er vigtigt for hvalpen, at den kan stå fast på underlaget.

Et bandana er både smart og giver varme

Kan din hund godt have det lidt stramt, når vejret er koldt? Du kan give den et bandana på, som både giver lidt ekstra varme til pelsen, og som også har reflekser. Selvom du måske har lys i hundens halsbånd, når I er ude om aftenen, så kan ekstra reflekser aldrig skade. Mere sikkerhed er altid bedre sikkerhed – også for din bedste ven!