Reklameskilte

Præsenter din virksomhed på den bedste måde med et skilt

Har du en virksomhed, er du helt sikkert også interesseret i, at den bliver markedsført på den rigtige måde, at dine kunder kan finde dig, og at det ser flot og indbydende ud, når man kommer til din virksomhed eller butik. Hos Flexskilte kan du nemt, billigt og hurtigt få lavet reklameskilte, der skiller sig ud.

Hvilke reklameskilte kan du få?

Faktisk kan du få lige det, du allerhelst vil have. Er du fx advokat, skal dit skilt afspejle professionalisme og loyalitet, og hos Flexskilte hjælper de altid med skiltet, så det passer til virksomheden, til dine kunder og til dit logo og din visuelle identitet. reklame skilte kommer i mange forskellige udstrækninger, fx

  • Vingeskilte, som sidder fast på en bygning i siden. Sådan et type skilt kan laves med eller uden lys og giver dig en vished om, at du virkelig ses i gadebilledet. Det stikker ud og giver dig ekstra opmærksomhed. Du kan både få logo eller anden tekst på – præcis som du ønsker det. Vingeskilte er lavet i rustfrit stål, så de kan tåle det danske vejr.
  • Galgeskilte er en helt anden form for reklame. Det hænger i kæder eller lignende, men på samme måde som vingeskiltet stikker det ud fra facaden, så det giver en stor mulighed for at blive set af kunder.
  • Du kan også vælge at få skiltepyloner, som er rigtig gode til erhverv i industrikvarterer. Her sættes de ude ved vejen, så folk i bil hurtigt kan orientere sig.

Se meget mere på Flexskilte.dk