Investeringsguide

Investering er blevet rigtig stort og udbredt gennem de sidste par år, og antallet af børsmæglere samt aktiepriserne har aldrig været højere. Hos bedreinvestering.dk finder du en investeringsguide, der er en guide plus et investeringsværktøj, der kan hjælpe lige netop dig. Denne investeringsguide er en robotstyret rådgiver, der giver dig investeringsrådgivning ved hjælp af en række spørgsmål og foreslår så en portefølje af investeringsforeninger eller ETF’er. Det fører til lavere omkostninger for dig.

Investering er blevet populært fordi, det er en nem form for passiv indkomst, hvis du har penge liggende. Man får med investering dine penge til at arbejde for dig. Det er blandt andet kommet meget på banen, fordi flere banker er begyndt at give negative renter, og sandsynligheden er rigtig lille for, at det samme sker gennem investering. investeringsguide er god til investering, og den giver dig styr på investorpsykologien. Med investeringsguide får du et bedre afkast, end ens bank for eksempel ville give dig. Investering gør fx., så man kan følge med i markedets priser gennem aktier. Der tilbydes også en lærerig underholdende investeringsbog.

Hos bedreinvestering.dk tilbydes der også en personlig månedsopsparing, der er en månedlig opsparing i ens værdipapirer. Hver måned hæves et ønsket beløb fra ens konto og investeres i en aftalt portefølje.

bedreinvestering.dk og deres investeringsguide sigter efter en målgruppe af investorer/aktieinvestorer, samt de gerne vil prøve at nå ud til nye investorer og hjælpe dem på vej mod deres bedste ændring og investering, de kommer til at lave i deres liv, at starte med at investere.