Praktik design

Leder du efter en praktikplads? Så er det her det helt rigtige sted for dig. Når man søger praktik som marketingmedarbejder skal man søge efter en god arbejdsplads med en dygtig marketingchef. Som praktikant ser din hverdag oftest således ud: Du står for design af hjemmesider og tryksager samt opsætning af hjemmesider, konceptudvikling, kundemøder og videoredigering. Det er godt at søge praktikpladser som digital designer og flere virksomheder leder efter netop dette praktik design

Det er vigtigt at man er åben på at lære nye ting og at få ansvar på sin praktikplads. Det er også vigtigt at du her er observant på hvilken tid på året du skal i praktik. Og søg dem i god tid da mange virksomheder allerede nu kigger efter praktikanter både til forår og efterår.

Som praktikant indenfor webdesign sidder du oftest med designet og hele flowet på en hjemmeside. Dette inkluderer også webshops, forsider osv. Ved praktikplads får du gode muligheder.

Som praktikant har man mange fordele i det man får erfaring fra erhvervslivet og på den måde kan bruge det som springbræt videre, når man er færdiguddannet. Derfor er det også vigtigt at man sikre sig at virksomheden yder god kundeservice, høj kvalitet og en god personlighed, da det alt sammen smitter af på personen der er i praktik. Det kan være man ender ud i arbejde som selvstændig eller virksomhedejer med flere ansatte under sig. Det kan eksempelvis være en stor gruppe indenfor marketing og udvikling. Marketingsmedarbejdere og en marketingchef er oftest en del af denne gruppe.